sâmbătă, 1 decembrie 2007

J&B party starter!!

1 decembrie 2007 - Este prima oara de cand am messenger la yahoo cand nu este absolut nimeni on line. M-am speriat! Numai noi muncim din toata tara:((

Am petrecut pana la o ora despre care nu am prea multe informatii acum, la Sala Omnia - o mare petrecere J&B. Si am decis. Nu mai merg niciodata la o pleasca unde se da bautura moka. Petrecerea a fost foarte tare, dar lumea era asa de amestecata incat..nu stiu daca mi-a placut. Asta cat am fost sobra, caci dupa..Party people!!
Toata lumea era praf. Partea buna este ca la un moment dat ajungi sa crezi ca stii pe toata lumea din jur.
Foarte buna muzica, foarte bine backstage la minibarul care avea de toate si in plus avea si o canapea rosie extrem de confortabila, pe care ne-am inghesuit si ne-am imprietenit maxim.

miercuri, 28 noiembrie 2007

La volan



V-am povestit ca eu merg cu masina si cand dau tare o piesa din masina mea ies flacari de desen animat cu mov si verde si rosu si albastru? Ei bine, asa merg eu. Si asta este ultima piesa care scoate "flacari" din micul Jder zis Bubu:)

Vraji si vrajitoare

Spuneam Simonei ca mi-ar placea sa fac vraji si m-a intrebat care ar fi prima vraja pe care as vrea sa o fac. Vara! As vrea sa fie vara, sa fie soare, cald, verde tot. Si sa fie plin de fluturi!

Date fiind "antecedentele" din neam, cred ca as avea mari sanse sa fiu o vrajitoare buna. Maica-mea o sa rada si o sa creada ca sunt nebuna, dar eu stiu - o parte de magie de la un neam + o parte de credinta de la celalat neam = o buna vrajitoare!
Una din aia fara matura. Deci?! Carti, potiuni, unde gasim? Se mai baga cineva?!
Hahahaha!

marți, 27 noiembrie 2007

Evenimente culturale in urbe

01. Agentia Adventure a implinit 5 ani. La multi ani dragilor!

Speram sa creasca mari si sa ne bucuram de realizarile lor. Am sarbatorit la Club Exile, cu bucate alese si licori minunate, muzica aleasa si oameni frumosi. Dans, dans!

02. Targul de carte Gaudeamus. Foarte aglomerat. Lansare de carte Lorena Lupu - scrie "contemporan", cu limbaj colocvial. O poveste despre un domn care lucreaza la o fabrica de pantofi, este "tragator in parti". Nu am citit cartea, nu stiu daca o sa o citesc, dar mie mi-a placut fata:) Autoarea zic. Are un chip senin si rade frumos. Practic a ras tot timpul si eu gasesc asta minunat. Doar eu..

Am incercat sa ma bucur de carti, insa zecile de oameni m-au obosit ingrozitor. Am luat cadoul cu Jamie, pe care il iubim forever. Si atat. Ne era foame asa ca am razbit pana la iesire, in frig, am fumat repejor si apoi ne-am repezit la masina cea frumoasa cu incalzire rapida. Am mancat bine la Picolo Mondo. Desi nu m-a dat pe spate, mi-a placut. Daca nu as fi vorbit o ora la telefon poate mi-as fi comandat ce trebuia:) Whatever, food is good!

03. Chicago - muzicalul la TNB. Mie mi-a placut. Nu am termen de comparatie ca alti domni, dar mie mi-a placut.

Muzica, Chicago band - eu sunt pe jazz, asta e clar. Orice muzica ma muta intr-o stare, si jazzul are o legatura cu noptile la Maison Alfort.

Actorii - Anca Turcasiu este foarte tare. Habar nu aveam. Cred ca stam prea mult timp lipiti de micul ecran. Monica Davidescu este minunata, m-a terminat cu vocea ei subtirica:)) Costume is ok, nu vreau sa zic nimic de rau..Azi.

Jos palaria pentru Maia. Unele roluri sunt facute pentru anumiti oameni. Atat am de spus:)

Despre barbatii din spectacol, numai de bine. Cred ca Temisan trebuia sa se nasca in alta tara. Ar fi avut un succes nebun. Are o voce foarte buna, nu inteleg de ce la noi omul asta nu este "folosit" maxim. Oare avem nevoie de un Simon ca la Britain's Got Talent , ca cineva sa il redecopere? Whatever.. Roumanie..

Vasile Calofir in lenjerie:) Ne place. El este amantul ucis rapid si aparut in timpul procesului ca o fantoma secsi:)) Am ras si ne-am distrat.

Sala plina. Oamenii ies totusi din casa, si nu ies ca sa mearga neaparat in baruri sau carciumioare.

04. Teacher's festival film, TNB - a doua editie. Aici as putea sa scriu mult si bine. Mi se pare o idee excelenta pentru angajatii din marile companii acest festival. O provocare si un moment in care pot sa uite de birou si de dead line-uri si pot sa face ceva impreuna. 24 de participanti, Nane si Moisescu MC, lume multa si vesela, aplauze si premii, filmuletze cu trailere dragute:) Cred ca toti cei implicati in proiecte s-au simtit foarte bine cand si-au auzit numele intre nominalizati. Atmosfera plina de energie, cate un eveniment din asta pe saptamana si mi-am facut plinul de buna dispozitie!

Dintre "prieteni" ne bucuram imens pentru Robert si Tabu care au facut un filmulet foarte dragut, pe care il puteti vedea online. Mi-a placut sala plina de oameni, felul in care se ridicau si strigau de cate ori isi auzeau numele. Cred ca marii stresati din companiile mari au nevoie de asemenea provocari, ca sa descopere ce echipe bune pot sa faca cu oamenii pe care uneori ii au langa ei dar nu ii observa.
Eu m-am bucurat. Mi-a placut sa vad atatia oameni care tineau unii cu altii. Cred asa sunt eu, ma bucur si pentru bucuriile altora.

Ce-am iscat cu un post..

Dragi fete,
Dona, Simona,oamenilor dragi mie,
postul de ieri se refera exclusiv la jobul meu. La cum imi pierd timpul facand ceva care uneori ma scoate din minti.
Cand am scris ca tzes povesti care se destrama ma refeream la povesti scrise, cu zane si spiridusi, povesti pentru copii. CTL stie ca despre povesti cu zane vorbesc.
Of, Duamne fetelor!!
Sunt BINE. Dupa o vreme in care credeam ca totul se darama in jur, am avut nevoie sa pierd ceva ca sa imi dau seama ca nimic nu se darama in jur cat timp suntem inca aici, zi de zi:)
Deci..calm. Sunt bine cu dragoastele, ieri eram rau cu stresul al munca. Totul de la niste cizme..dar s-a rezolvat. Calm:)
Love iu all:)

luni, 26 noiembrie 2007

Imi pierd timpul

Blogul asta o sa devina un loc unde eu pot sa ma plang. Daca s-ar auzi cum imi vine mie acum sa urlu, toti din blogosfera si-ar apasa tare mainile pe urechi sau ar fugi care incotro.
Nu se aude nimic.

Am decis: vreau sa mi se schimbe brusc viata. Vreau sa ma vad cu CTL si sa ne punem planul in aplicare, sa demaram proiectul pentru care suntem nascuti. Asa am auzit eu la cineva, ca fiecare dintre noi este nascut pentru un proiect anume. Eu simt ca ar putea ca visul asta al lui CTL sa fie parte dintr-un proiect amplu.
Ma calmez si imi dau seama ca pierd timp.