vineri, 27 noiembrie 2009

Zambim in somn apoi facem chestii..



Cica blogul a devenit asa cu prea multe poze cu pici. Bine, uite punem si doua filme cu pitica, facute azi dimineata.



Cand o sa am ce sa scriu despre mine si viata mea, o sa scriu. Pana una alta am pus pauza. Si nu am de gand sa ridic degetul de pe acel buton cu pauza pana cand nu sunt sigura ca ce urmeaza dupa pauza este muzica linistita.

miercuri, 25 noiembrie 2009

This is how we do it!


Minunea noastra a mancat asa cum nici nu credeam ca poate sa manance un pici. Dupa alapatarea ca la carte a inceput sa ma mataie pe la 2 (cred), am dormit cu ea de la 11 la 2, apoi am predat-o muma'si si ne-am mai vazut la 6 azi dimineata. Ora la care cantacioasa sugea deja de 1 ora, apoi a mai vrut un biberon (30 ml) si apoi a vrut si pipilica..si deci la 7 ma culcam zob cu amandoua caprele in pat. La 8 a sunat ceasul, m-am mutat la mine in camera si am dormit ca un prunc pana la 9.30 cand datoria m-a facut sa ma ridic cu greu in capul oaselor si sa ma pregatesc de birou..ce trist..Gia Palaria dormea de nu avea treaba! Am plecat de acasa la 10 lasand-o pe minunata curat, frumos imbracata, zambind in somn..Si pe Sabelina rupta ca si mine, pregatindu-se de venirea popei acasa la noi sa ii citeasca nu stiu ce copilului.


Galusca cantacioasa ma asteapta si eu abia astept sa vad fata de perna si pe Karakiri care o sa ma tie in brate..Kate a inteles ca acest nou copil aparut in viata noastra este "antrenamentul" meu pentru luna martie si este foarte cuminte, nu ma chinuie deloc, nu mai prea avem contractii, cantam si radem in masina si din cand in cand avem ganduri triste pe care le ushuim repede-repede. Si da..radem mai rar si cel mai des radem doar eu cu Kate (pentru ca suntem singure)..Dar acasa ne asteapta zi de zi o Gie Palarie..

marți, 24 noiembrie 2009

Ziua a 7 a

Gia are 7 zile. A invatat cu greu sa se foloseasca de uriasul piept al maica-si, mananca mult si bine, doarme linistita si este o minunatie. Eu vorbesc cu ea non stop, ii cant, radem, dormim amandoua (ea la mine in brate, eu cazand lata in miez de noapte..)

Ce mi se pare fascinant este cum plang bebeii fara sa scoata o lacrima! Si cum in timp ce eu ii fac baie pe ea o apuca pipiul si alte treburi..sau cum rade in somn si isi misca ochii pe sub pleoape..Mi se pare cea mai frumoasa si smechera jucarie pe care am avut-o vreodata! Vie..Este ca si papusa mostenitorului Tutti din cei Trei Grasani - copila vie, nu papusa facuta de Doctorul Gaspar!

Sunt obosita. Nu m-am mai gandit la bebeul meu si nu am mai vorbit cu ea in ultima vreme pentru ca am fost acaparata de Gia, mama denaturata ce sunt..nu dorm destul si cred ca oboseala asta nu ne face bine, dar nici nu pot sa nu ma trezesc noaptea cand o aud pe matza cum plange cu lacrimi de crocodil..

Buna dimineata Kate,

mai avem foarte putin pana o sa mergem la doctor sa vedem ce se petrece in burtica cu dumneata:) Sper sa te bucuri si tu la fel ca mine de apropierea cu Gia Palaria - ea este chestia aceea calda pe care o simti mereu deasupera ta, sunt convinsa ca de fapt comunicati excelent si stii exact care e treaba cu pitica (altfel nu imi explic de ce esti asa de calma in ultima vreme..)
Am observat ca lipsa lui Vic vine la pachet cu lipsa contractiilor. Good. Din pacate vine la pachet si cu lipsa dansului de seara..intre 7 si 8 Kate imi dansa in burtica..Imi lipseste asta..Si mai ales imi lipseste cat radeam in masina amandoua. In rest suntem bine. Ne impacam cu situatia si mergem inainte. Am obosit sa luptam in zadar, asa ca luptam cu un scop nobil - sa creasca beba mare si sanatoasa si sa fim super fericite impreuna.

Alte vesti nu avem. Adica nu sunt importante. Nu asa de importate ca Gia Palaria si Kate..

luni, 23 noiembrie 2009

Zi de vara pana in seara


Am mancat bun si bine cu fetele si apoi am avut sedinta foto in parc, cu ochelarii de soare sa protejam ochii obositi de nesomn si plans. Ina a facut un concurs cu Mirela, sa vedem cine pozeaza mai bine burtica.

Aici ne strambam..pentru ca mai nou zambetele sunt asa..grimase..

Iata si o parte din femeile din clan + feciorul care ne pune cu boticul pe labe dintr=un zambet!

Trei fete cucuiete

si cel mai iubit dintre pamanteni, Nichita razand la o buburuza marioneta.

Ce minune de zi asa de prost inceputa..dar asa de frumos sfarsita..

The Most Beautiful Girl In The World


Asa ne iubeste Tata Paiu, cel care are mainile mari si puternice de la atata munca. Ii este si teama sa ne atinga, asa de mica si fragila suntem..

Asa dormim noi si din cand in cand raschiram degetelele lungi de pianista.

Asa radem noi la Mikiriki.

Asa ne strambam cand Mikiriki ne chinuie cu blitzul cel rau.

Asa arata buzele noastre fara sa le dam cu glossi-glossi!

Asa suntem noi senina cand am mancat si ne-au alintat toti.

Asa sunt de mici talpitele noastre, de printesa.

Asa e de mica manutza noastra de fetita care adoarme in loc sa faca burp!

Asa stam noi cuminte.

Asa ne tine in brate Mikiriki si ne iubeste mult de tot de tot! Cam cel mai mult de 7 zile incoace..si Mikiriki are in burtica o fetitza care a fost putin trista in ultimele zile..Dar fetitza din burtica stie ca eu sunt doar prima printesa si ca abia astept sa o cunosc si sa impart cu ea toate lucrurile frumoase si cantecele lui mami si ale lui Mikiriki!

Ah! Numele meu este Gia Palaria. Sunt iubita si puiul lui mami si a lui tati. Asa aud in continuuuuuuu!!


Mikidos zice asa:

Bebe are 7 zile. Doarme, mananca si trage niste parturi care nu sunt demne de o printesa, dar cica toti bebeii fac la fel, ceea ce inseamna ca de nascut ne nastem egali, deci partaitori toti!
De cand a venit acasa Sabineta (sora mea) cu minunea asta, sunt mai fericita decat am fost in toti cei 32 de ani..Un copil mic este o minune, degeaba tot auzi povesti, pana nu doarme langa tine in pat, habar nu ai despre ce vorbim.
Gia a dormit cu mine o noapte, cand Sabi era sfarsita si pritzi nu se oprea din marait si partait si oftat..Pana cand am vorbit cu ea in faimoasa limba ushi-mushi si am cantat si am dansat pana la 4 dimineata. Gia este ea insasti de pe planeta Ushi, desi nu prea vorbeste limba, mimica ii este expresiva. Ma atinge cu degetele ei lungi si subtiri, imi prinde cu degetele de la picioare degetul meu fix ca o maimutica..rade, tuguie buzele cand face "treaba aia" si face multe-multe chestii care pe mine ma fac sa imi doresc din ce in ce mai tare sa vina si bebele meu. Ma antrenez care va sa zica..

In rest suntem bine si eu si bebe. Reviu cu niste poze cu noi doua de ieri din parc.

Fireste..

There's something that you're holding on to that you need to let go of . There are things that we are so attached to that we try to defeat the laws of nature to continue to hold on to that attachment. It is apparently time for you to refocus, transition, and let go of what once was so that you can look ahead into what the stars promise to be a more prosperous future. Don't let disappointment or and the sense of loss get you down now, you have too much to look forward to.