joi, 30 iulie 2009

It's not over ..




We are the people that rule the world
A force running in every boy and girl
All rejoicing in the world
Take me now
We can try


or not..

miercuri, 29 iulie 2009

Alege-ma pe mine

....
zise o voce mica si intinse o manutza. Dar o pocnitura de bici ii rasuna in ureche.
- Tu sa taci! Nu esti demn sa vorbesti! Cine poate sa creada ca o taratoare ca tine e capabila sa conduca asa o expeditie importanta?!
Miriapodul lasa privirea in jos si isi aseza cele 24 de picioare unul langa altul, intr-un gest de profunda umilinta.
- Alege-ma pe mine..spuse din nou, sfarsit..

Lacusta verde uriasa il privi, ii ridica cu varful batului barbia si cautandu-i privirea intreba:
- Crezi ca poti?! Nu ai facut nimic pana acum memorabil..nu faci decat sa te plangi mereu, sa enervezi tot ce misca la firul ierbii..Toti se plang. Si toti fug de tine..si tu, cu multele tale picioare, dupa ei! Te plimbi din grup in grup, crezand ca esti placut, simpatic. Te urmaresc de ceva vreme..stiu ca iti doresti sa fii ca ele, dragutele libelule..cu toti avem un grup aspirational dragule..Insa....sa ne vedem lungul nasului. Nu esti decat o ganganie iritanta, ciudat "construita". Am mai auzit vorbe in luminis, nu toate de bine.

Doi ochi tristi se ridicara din pamant:
- Doar de rau? Sau ai auzit si de rau dar si de bine? Si mai multe de bine? Poate destul de bine, ca cele de rau sa para asa..zise in joaca!
- Taci..opreste-te..despre asta vorbim. O sa zapacesti pe toata lumea. Vorbim de o experienta care ne va schimba viata tuturor, nu stiu daca esti in stare sa te ocupi de lucruri marunte..darminte de ceva asa maret?! Eu nu cred ca e totul "rau" in tine, dar dragule..Nici macar nu esti destul de MARE ca sa poti face asa ceva..
- Dar eu atat cresc. Sunt CRESCUT maxim, mai mult de atat nu o sa cresc niciodata..


Lacusta uriasa verde il privi cu dispret. Inca un nesuferit de miriapod care crede ca poate sa faca orice..apoi dispretul deveni mila..
Miriapodul se aseza pe pamant si se lungi, ridica usor capul si privind lacusta uriasa verde in ochi, impinse in cele 12 picioare din fata si se ridica, apoi mai impinse inca o data si se ridica..Ramasesera 2 picioare adanc infipte in sol, Miriapodul era acum mult mai inalt decat lacusta uriasa verde si chicotind intreba:
- Acum sunt destul de mare sa pot sa conduc ORICE, nu zici?
Tremura in vant, apoi se prinse de antenele lacustei razand cu putere:
- Nici nu ma gandeam ca pot sa ma ridic si sa stau in doua picioare! Si uite ce chestie! As putea sa ma asez pe tine, sa ma tin de antene si tu sa ma conduci in marea expeditie! Ai putea sa fii echipa mea!
Lacusta uriasa verde incepu sa rada, surprinsa de naivitatea Miriapodului. Asa cum auzise in padure, miriapodul era nebun! Dar era un nebun simpatic..
- Alege-ma pe mine, zise din nou.

Incet. Cu o voce calda.

luni, 27 iulie 2009

Am uitat sa va zic!

Sambata zee BF, zisul Om invizibil, a gatit la mare arta sushi. El A GATIT singurel, intr-o casa plina de femei care nu ar fi tacut o secunda din gura. Moarte toate de foame.
DESIGUR, A MAI VENIT UN DOMN LA INTRUNIRE. UN DOMN CARE UITA MEREU CA ACEST BLOG ESTE CITIT SI DE MAMA MEA!!!!

Am asteptat sushi-ul ca pe mancarea care ne va izbavi, care cand colo, ce sa crezi?! sushi nu tine frate de foame. Si se face greu, si pe mine ma enerveaza ca BF murdareste totul de orez, asa ca am renuntat la mega-ajutorul pe care i l-am dat pret de ..1 minut si am pus botul de rigoare. Barbatii astia plini de ei care habar nu au de nimic..pfai!

Cand s-a saturat si terminase deja orezul (desi eu am zis ca e putin de la inceput), am adunat frumos intr-un bol: somonel, omletica feliata, orezul ramas, tonu, avocado, castravete si cam tot ce incape intr-un rol de sushi mai putin alga, si am pus-o de o salata sushi super buna pe care nici macar n-am avut mintea sa o pozez..dar o sa mai fac caci tare buna fuse si se duse.
Ah! dupa ce ne-am alintat, am bagat 2 pizza ca ne rodea stomacul de foame. Si el, el a evadat intr-o aventura umeda. Nu, nu a evadat in alta duamna..Ci a dormit in cort pe malul apei:) Ce romantic, hihihi! E o lume a barbatilor, v'am zis?

O lume a barbatilor si o lume a femeilor

Am vazut Hysterical blindness cu fetele. Duminica, in pat, la racoare. Dupa ultima noapte de nebunie, la Fratelli..
Concluzia a fost a Sargai, ca de obicei una pertinenta: indiferent ce se intampla, mereu o sa fie o lume a femeilor si una a barbatilor.

M-am gandit la noi si relatiile noastre, la cum iubim si uram, la cum radem si plangem cu masculii de langa noi. Zero. Asa cum bem, radem, glumim, povestim intre noi, nu o sa putem sa fim niciodata cu barbatii. Nici macar cu sotul care ti-e si prieten si tot..Ei sa stea in lumea lor, cu povestile si rautatile lor, cu aventurile si tot ce naibii mai fac ei acolo si pe noi sa ne lase macar de 2-3 ori pe saptamana in pace. Libere la facut unghii, libere la povestit, libere la restaurant. Se poate ca uneori sa nu ai chef decat sa stai cu el, sa fii "iubita lui" si atat si fetele sa iasa din tablou, insa am costatat ceva..Unii masculi vin si pleaca. Unele fete raman. An dupa an. Mai vine una noua, mai dispare..unele fete raman mereu.
Mi-a fost rau in weekend, foarte cald..as fi zacut si dormit dupa ce vineri am dansat la Mirela, la fel de lesinata de cald..Ce frumos a fost la Fly..