vineri, 15 iunie 2007

joi, 14 iunie 2007

Rihanna si umbrela ei fermecata

Ieri a venit Sorin la noi ai am ascultat cateva ore numai umbrella ella ella eh eh eh Under my umbrella ella ella eh eh eh Under my umbrella ella ella eh eh eh . Ce e clar : barbatii o plac pe cantareata Rihanna, fumeilor le place povestea din versuri. Zic : noroc cu femeile astea bunese caci asa si barbatii mai asculta muzica de fete:))

"Because
When the sun shine, we shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella
ella ella eh eh eh
Under my umbrella
ella ella eh eh eh
Under my umbrella
ella ella eh eh eh
Under my umbrella
ella ella eh eh eh "

Love is all around:)




also for Clementte

miercuri, 13 iunie 2007

Free hugs

Demult Rontzi spunea ca o imbratisare cu cineva te intinereste cu 10 ani:) Stia ea ce stia. Iata cum se mentin unii tineri!

Xpas a recomandat - vezi si te razi

Impresii dupa concert


Organizare de rahat, bilete extrem de scumpe pentru conditii deplorabile. Clasic romanesc, musai de aflat cine isi ia banisohorul. Scandal specific romanesc cu mame grasane si prost crescute care cu tot cu toate picele din bloc s-au asezat pe alte locuri decat cele pentru care platisera, circ cu bodyguarzi si fete frumoase (Sophia, pupam), grase iritate si ...mii de fetite. Mii de fetite innebunite, imbracate nu-stiu-cum ca sa semene cu RBD, cu cate 12(!) bratari, ca asa are nu-stiu-care. Ah! Pardon, am uitat a zice: lume buna la cantare. Micutul Will care a dat autografe si a stat in rand cu lumea, acolo la 1.800.000, dl. Geoana cu o superbitate de fetita, nu-stiu-cum-il-chema mare manelist grasut asa si maronel..Eveniment monden cum s-ar zice. Concertul a inceput extrem de tarziu, dupa ce ca imi era rau, am mai zacut in soare pret de multeee minunte. Ce mi-a placut: miile de voci de fetite care cantau, care sufereau cum am fii suferit noi acum 20 de ani daca veneau sa ne cante NKOTB...gresit graiesc, acum 20 de ani era anul de gratie 1987, deci nu am fii avut la cine sa cantam....sa zicem acum 12 ani:))Whatever. Ce nu mi-a placut: clasica cacanarie romaneasca de la intrarea pe stadion, sa nu ai suculetz si de mancare, sa nu ai umbrela sau bricheta si tot asa. Nu mi-a placut ca m-am simtit foarte mare/batrana/duamna si ca toate picele m-au tratat cu saru-mana, incld. Sophia care are vre'o 20 de ani acum...cred ca e momentul sa fac un copil, ca sa nu ma mai simt prost cand fetite de 10-20 de ani imi spun saru-mana. Hihihihihi! In rest a fost ok. Mi-a fost rau pana am ajuns acasa si am adormit. A! Ce mi-a placut: instrumentistii lor! Foarte bun dl. de la Bass si inca un domn de la chitara - nu stiu cum il cheama dar e din Argentina.
Voila les photos:))

marți, 12 iunie 2007

RBD

Pentru ca sunt o simpatica si pentru ca o iubesc pe Alexandra, asta seara merg la concert RBD. Eu o sa arat ca o tanara mamica..asa parguita, la 30 de ani. Alex are 10 ani:) este o mica Alba ca Zapada, are pielea alba si un par lung negru, deci proabil observatorii vor gandi ca seamana cu tatal ei, nu cu mama:)) Habar nu am cine sunt RBD, am vazut azi noapte ceva la tv, o nebunie cu zeci de fetite care puneau intrebari intr-o spaniola de telenovela. Imi aduc aminte ca pe vremea mea noi luam autografe de la Minculescu si la spectacole ne cantau Loredana (o versiune veche) si Daniel Iordachioaie, un fel de Elvis al copilariei noastre. Acum fetitele vor RBD. Cred ca o sa ma distrez foarte tare si o sa ma simt foarte batrana si mama. Asa cum mi-am dorit mereu sa fiu. Mama nu batrana! Hihihihi! Cred ca o sa fie foooarte interesant. La pretul biletului (care il depaseste pe cel al Rolling Stonesului:)) ma astept la un mega show. Sorin zice ca genul muzical e un fel de "corazon- latino- rock. Si ca "merge". Sincera sa fiu ma astept la multa buna dispozitie si la multa energie buna emanata de miile de copii de acolo. In urma acestui eveniment voi stii cam cum este sa fii mama unei fetite:) Sa vedem daca dorim sa ne reproducem si sa rezultam fetite sau baietei.
Imi doresc succesc si red bull (ca sa rezist dupa putine ore de somn si o zi de filmare).
PS - da, sunt mamica, am fustita! nu am geanta, nici dres, dar am fusta. hihihihihi!

..the way you are..

duminică, 10 iunie 2007

Pupo - Su di noi

Care e povestea cu piesa asta? Piesa asta e Teo, e club A si Fire, e mare la adu de 1 mai, e Popic, e Pablika, e Danutz, piesa asta este soundtrackul unor ani de zile. Este coloana sonora a primei noastre nebunii.



What Clementte loves?


(watching lady bugs having sex?! neh!)

Regatul Balerin



A fost odata ca niciodata un mic regat. Si acest minunat regat era locul unde se adunau toate printesele din lume . Dar in ultimul timp devenise aproape pustiu caci printesele care se adunau o data aici nu mai credeau in vise si numai prin intermediul viselor puteai ajunge in regatul OAZA DE RAZA. Dar doua fetite cu codite si balerini multi, multi de tot de nu-i poti cuprinde cu privirea, s-au hotarat sa salveze regatul minunat al viselor si sa calatoreasca intr-acolo. De atunci regatul n-a mai fost pustiu si cele doua printese au pastrat acest loc minunat numai pentru ele (usor egoist).

(emblema secreta a acestui minunat regat e un balerin pictat - cu miliarde si miliarde de buline,dar nr exact al bulinelor e stiut numai de cele doua printese)



Cora Gramos
june 2006