vineri, 11 ianuarie 2008

Zee band and zee friends




2007-2008

Quantic Soul Orchestra

http://qsobuc.blogspot.com/2008/01/big-band-in-bucharest.html
Tara-ram-taram!!

That's a VOICE!



Vitas (born February 19, 1981), is a Latvian-born Russian pop singer, composer, actor and fashion designer. He is most commonly known by his first name Vitas, or Витас in Russian. Much of his music is straightforward pop influenced by techno, and occasionally classical opera.

Intimacy - si de tinut minte..

"You know when you're with someone there's only a very short time when you can really give each other things for free... with neither of you having to ask. Because later on all you do is make demands of each other. Perhaps the only difference between her and all the rest is that she's asking you for nothing"


Succesul se datoreaza in mare parte abilitatii de a indura invidia si antipatia evidenta.

joi, 10 ianuarie 2008

The Celebrity Apprentice

Draga de Lola (pe care o pupam cu drag) posta ceva despre un nou sezon al Ucenicului, unul special la care participa a noastra Nadia Comaneci!!
Acest sezon o sa fie si mai interesant, sunt 14 celebritati, de unii nu am auzit never ever dar ma astept la un show de zile mari, mai ales ca printre staruri este OMAROSA!! Let's get ready too rumble!!!
Primul episod aici:
http://www.nbc.com/The_Celebrity_Apprentice/video/episodes.shtml

Go Nadia!!

miercuri, 9 ianuarie 2008

I FEEL PRETTY (2day!)

MARIA
I feel pretty,
Oh, so pretty,
I feel pretty and witty and bright!
And I pity
Any girl who isn't me tonight.

I feel charming,
Oh, so charming
It's alarming how charming I feel!
And so pretty
That I hardly can believe I'm real.

See the pretty girl in that mirror there:
Who can that attractive girl be?
Such a pretty face,
Such a pretty dress,
Such a pretty smile,
Such a pretty me!

I feel stunning
And entrancing,
Feel like running and dancing for joy,
For I'm loved
By a pretty wonderful boy!

GIRLS
Have you met my good friend Maria,
The craziest girl on the block?
You'll know her the minute you see her,
She's the one who is in an advanced state of shock.

She thinks she's in love.
She thinks she's in Spain.
She isn't in love,
She's merely insane.

It must be the heat
Or some rare disease,
Or too much to eat
Or maybe it's fleas.

Keep away from her,
Send for Chino!
This is not the
Maria we know!

Modest and pure,
Polite and refined,
Well-bred and mature
And out of her mind!

MARIA
I feel pretty,
Oh, so pretty
That the city should give me its key.
A committee
Should be organized to honor me.

GIRLS
La la la la . . .

MARIA
I feel dizzy,
I feel sunny,
I feel fizzy and funny and fine,
And so pretty,
Miss America can just resign!

GIRLS
La la la la . . .

MARIA
See the pretty girl in that mirror there:

GIRLS
What mirror where?

MARIA
Who can that attractive girl be?

GIRLS
Which? What? Where? Whom?

MARIA
Such a pretty face,
Such a pretty dress,
Such a pretty smile,
Such a pretty me!

GIRLS
Such a pretty me!

ALL
I feel stunning
And entrancing,
Feel like running and dancing for joy,
For I'm loved
By a pretty wonderful boy!

In lume

Luni de zile am fost doar eu si masina mea, muzica mea, eu in trafic razand cu Badea seara, eu in trafic dimineata cu Buzdugan si Morar. In masina mea pot sa tip, sa injur, sa rad, sa plang, nu imi pasa de nimeni si de nimic. Usile imi sunt blocate si sunt safe in micul Jder. Dar ma salbaticisem rau de tot! Imi era frica de oameni, vedeam un potential atacator in fiecare om de pe strada, orice jerpelit, brunetel, betivan - toti erau criminali in serie, hotii care imi vor trage una in cap si imi vor luat telefonul, ipodul, banii, actele. Sunt precisa! Eram nebuna de legat. De cand merg cu metroul am inteles ca nu e chiar asa de grava treaba cu oamenii. E adevarat ca mai nou vad oameni uratei, inainte nu vedeam decat oameni frumosi, gaseam ceva frumos in fiecare om pe care il vedeam. Acum par toti obositi si tristi, preocupati..
Azi dimineata ma uitam pe geam la Jder, mica mea masina sta in parcare, inghetata, acoperita cu un strat subtire de zapada. Apoi m-am uitat la cismele mele din piele intoarsa, toata incaltamintea mea este pentru "in masina". Hm..sa ma urc in masina au ba? Am decis. Au ba! Nu vreau sa conduc. Cred ca mi-e frica..in ultimele luni am intrat intr-un bou si un altul a intrat in mine, intre cele doua un tip m-a anuntat ca am trecut pe rosu desi eu stiu sigur ca era in cel mai rau caz galben..Nu vreau sa ma urc intr-o masina care e rece si neprietenoasa. Tremur pana la metrou in fiecare zi, dar mi-e bine intre oameni desi nu imi ridic ochii din carte. Mai am si o sapca pe care o iubesc si care imi lasa numai o mica portiune din voiosul chip la vedere.
Azi am terminat "Intimitate"-a lui Kureishi si m-am gandit la mine..Mi-a pierit cumva muza si nu mai pot scrie nimic, asa ca citesc. Recomandari, ceva?!

marți, 8 ianuarie 2008

De ce rad de o juma' de ora cu lacrimi pe fatza

Am gasit nu mai stiu cum o doamna. Am citit si mi-a placut tare - apoi am ajuns la Calin. Si dau cu CTRL C + CTRL V pentru ca daca eu am ras, trebuie sa se bucure si altii de minunea acesta de copil:))

In prima zi de grădiniţă: Eu, când m-am născut, n-am ştiut că trebuie să merg la grădiniţă şi la şcoală.
Ziua 4 (după ce tocmai fusese mutat dintr-o grupă în alta):- Ei, te-ai jucat cu noii colegi?- Nu, pentru că vorbesc urât şi ţipă la dra educatoare. (…)…Eu sunt bine educat. Mai trebuie să merg la grădiniţă?


a doua zi dupa una putinele ocazii cand te-a enervat si l-ai “atins”:
“daca e sa ne gandim bine, eu nu as sfatui pe nimeni sa mai dea in mine.”
aproximativ? :)

Cand a fost racit si nu auzea:
- Eu nu sunt surd, dar, uneori, voi vorbit prea incet

(vorbind despre Egiptul Antic si mumificare)
Calin: oamenii morti erau pusi intr-o substanta speciala ca sa nu se faca oase

Mama, vreau un hamster. Pe care sa-l punem intr-o cushca si sa aiba, asha, o rotita unde sa se joace, si cusca sa fie inchisa FOARTE bine. Pentru ca vreau o pisica.

C: mai tineti minte cum eram maimute?
Noi: … ?
C: oamenii sunt trasi din maimute
Eu: aaa, nu. Nu mai tin minte. Tu mai tii?
C: … nici eu nu mai tin. Dar cred ca eram impielitzat.
Eu:… impielitzat? Adica cum?
C: … adica aveam mai multe piei decat blana.

- imi trebuie un baston.
- pentru ce?
- ca sa fiu si eu elegant. daca n-am nici, palarie nici papion, macar sa am un baston.

Mi-e dor de Maya noastra cea la fel de inteleapta si de plina de vorbe de duh! De Anca si de Mariusha am avut parte pana acum cateva zile. Copii din generatia asta sunt ceva de speriat!
Hihihihi!

Loola's Adventures

Numele meu este Loola. Ar putea sa fie foarte bine Ciooci sau Mooci..acum nu mai conteaza. Sunt venit de departe dar aici imi este bine. De sarbatori am petrecut minunat, eu am inceput sarbatorile in avans, a durat foarte mult pana m-am hotarat ce voi purta..complicata viata pe planeta asta, cata tevatura..Helloooo!!


La Brasov am baut vin fiert cu bucatele de mar si coaja de portocala! Ce bunatate! Desigur am fost nevoit sa imi schimb cureaua, la cina am fost cam hamesit..Toata lumea m-a iubit, is superb..Am fost plimbat ca o starleta, mi s-au facut fotografii cu un dj faimos, o fetita cu ochii albastrii si fara doi dinti (cred ca e o moda pe planeta asta sa ai ochii albastrii si sa nu ai doi dinti!) a avut grija de mine.

In Poiana mi-a fost frig dar s-a gasit o solutie - M m-a ancorat de manusile ei si am avut spatele asigurat; am urcat cu un fel de cabinutza intesata de tineri inalti si aratosi, pana sus in varf de munte. Era un domn extrem de interesant in telefericul asta..hmmmm..Iamy-iamy..Ah! Pardon! Am fost regalat, atat va spun! Familia prietena m-a adoptat numaidecat, M era prea "ocupata" cu nu stiu ce aparat foto..Mda..fetele astea..

In camera de hotel am avut parte de o experiente extrem de stranie, un fel de joc al picioarelor, trei bunese m-au chinuit ingrozitor, nu stiu daca felul in care imi schimbasem cureaua avea vre'o legatura, dar ..Duamne ce chin!!

Serile mele cu M si noptile noastre au fost insa de neuitat. Am dansat si ascultat muzica, biata M cred ca este cam nebuna, a vorbit cu mine tot timpul, m-a amenintat ca imi va desena alta gura, cica a mea e trista si ea nu accepta un companion depresiv si frustrat..Hellooooo!!
Mi-au pus un fes ridicol pamantean, dar rosu! Nu pot sa fiu mai putin fashion doar pentru ca aici este ZAPADA..am mers cu sania, am tinut eu insumi haturile, am patinat si am fost tarat pe falsa gheata, eram tot o crusta..Mica Maria! Ea ma iubea, ea ma chinuia. Printesa Luna Plina mi-a asigurat confortul si transportul! Sunt poet! Am facut ingeri in zapada, am mers cu sanii trase de cai fiorosi!!
Cica am o gura ca o linie subtire neagra..Care ma face sa par trist..Eu?! Frustrat?? Si depresiv??Asa ca le-am aratat cum ne distram noi in lumea noastra! Am stiut sa fiu si funny! M-am urcat intr-un copacel si am imbracat-o pe mica Marie in zapada!
Seara de Revelion a fost cam ciudata, nici macar nu am avut timp sa ma pregatesc! M a fost prea ocupata ca sa ma bage in seama, ea este oricum cea mai importanta..Puah! Pamantenii astii is asa de plicticosi!
Glumesc, sunt ok. Unii din ei.
Sunt Loola. Sau Ciooci sau Mooci, care cum doriti. Sunt un GETit de toata frumusetea si sunt al unei singure femei biologice de pe planeta asta, zisa M.
O femeie care imi va descoase gura si ma va face "fericit" ..ce notiune...habar nu au pamantenii cum e cu fericirea..
Heloo!!
Sunt superb!

Senina si cretina

Hotarat lucru imi place sa merg pe jos ca sa nu mai zic ce imi place cu metroul! Desigur vorbim de un tren in care ma urc la 10.15 si e gol:))
Imi place cum imi canta Asobi Seksu si The Postal Service in timp ce Hanif Kureishi isi deapana Intimitatile cu o biata nebuna care citeste a doua oara cartea lui, de data asta cu ochii si mintea cea corecta. Nu ma mai uit la oameni, mi-am dat seama ca nu vad nimic la ei, in ei, asa ca merg cu capul in jos si imi numar pasii, cant si uneori citesc - in pasajul care leaga metrourile intre ele..cumva muzica pe care o ascult de potriveste cu aceasta carte si vad un film, daca as stii cum il cheama pe actorul ala v-as spune, caci vad un film cu actori citind cartea:))
(cica exista filmul). Nici nu stiu de ce is asa de vesela de fapt. Am dormit bine si visat frumos, am ajuns la birou si am dat nas in nas cu un domn dragut de care ne place, dar e mic si deci..pas:)) Sunt bineeeeeeeee! Sa cantam sa dansam si sa ne bucuram.

Don't wake me I plan on sleeping in
Don't wake me I plan on sleeping in
Don't wake me I plan on sleeping in
Don't wake me I plan on sleeping in
ooh, ooh


luni, 7 ianuarie 2008

2008

Am decis ca acest an va fi cel mai bun an. M-am gandit bine si este un an care trebuie sa fie asa, chiar daca dupa el vor mai urma alti ani buni, asta o sa fie special.
Anul asta vreau sa termin scoala. Apoi vreau sa plec la Chicago, macar o saptamana. Vreau o vacanta pe insula, macar o saptamana. Mai vreau sa vad niste orase, cate trei zile asa. Vreau sa calatoresc mult, sa imi fac prieteni noi de la care sa am de invatat, sa imi "curat" relatiile din trecut, sa rad mult, sa citesc, sa ascult muzica, sa scriu. Mai vreau sa fac poze multe. Vreau sa ii vad pe ai mei sanatosi si fericiti, vreau sa nu las nimic sa ma necajeasca. Nu vreau sa plang sau sa sufar, am ajuns la concluzia ca toate trec si ca plansul e de forma....Jana nu e moarta, Jana se transforma!:))
Am inceput bine anul asta si nu vreau sa las nimic sa imi strice bucuria. La 00.02 am spus La multi ani alor mei, apoi am vorbit cu cine mi-a fost drag, am dar mailuri la miez de noapte si am fost bine. Singura, asa cum sunt obisnuita si cum mi-e bine:))
Mai vreau sa fac sporturi! Extreme daca se poate. Macar sa stiu de ce am trait..Mai vreau sa fiu fericita! Sa nu treaca o zi fara sa rad!
Acestea fiind spuse SA AVEM UN 2008 DE POVESTE!

Asa cum fu


Am facut ingeri in zapada si nu mi-a fost frig deloc. Cred ca m-am facut mare de acum si mi-s mai rezistenta la vreme.

Am incercat sa sar si sa fiu EU. Ne aflam desigur la Lacul Sf. Ana, inghetat bocna!
Am fost trendy:)) cum ar zice al meu capitan, Andy.

Am avut echipa de pice cu mine

si echipa de senioare

si am scos limba la tot ce nu ne-a placut:))
(mi-a pierit orice chef de scris!)
Pentru ca nu am avut timp, va scriu acum detalii tehnice. Am fost cazati la Iris Panzio (http://www.irispanzio.ro/), in camere mari si curate, apa calda tot timpul, temperaturi ridicate (dovada pozele cu mine si fetele in ciorapei!). Noi am avut mancarea inclusa si pot sa spun ca am mancat domneste! Trei mese pe zi, mic dejun cu trei optiuni, au oamenii astia acolo o paine atat de buna!! Ciorbele sunt ceva de nedescris, mi se lasa apa in gura:)) Am mancat gulas si o ciorbita cu chimen si o supica cu tarhon! La felul doi tot bunatati, snitel, puiut la gratar, orez, legume, salata orientala. Si desert ca la mama acasa. Totul a fost ca la mama acasa. In hol se fuma si se beau ceaiuri si cafele Segafredo..Mie una mi-a placut foarte tare. "Populatia maghiara dar cu cetatenie romana" ca sa nu zic ungurii - sunt niste oameni asa de draguti, ospitalieri. M-am simtit ca in Grecia, oamenii astia stiu sa te faca sa te simti bine in vacanta. Am avut parte de masaj, sauna si o plimbare in munti cu sania..Cine avea nevoie de mai mult?? Puteam sa mergem la sanius sau la schiat, dar noi am mers sa patineze fetele. Ai ce sa faci la Tusnad. Pacat insa ca baza de tratament nu este modernizata si inca arata ca un spital derapanat, faiantat tot..Apa feruginoasa are asa o culoare ciudata insa este benefica pentru sanatate si cand te gandesti la asta parca nu ti se mai pare ca inoti in mustar:)
Deci purcedeti catre Baile Tusnad! Avem o tara asa de frumoasa..Si da, mergeti la Iris. O sa fie peste asteptari:)
V-am zis ca in urma acestei vacante mi-am ales tema pentru lucrarea de licenta?! Hihihi! Parca vaz ca iar tre sa merg la Bai sa adun date! Daca e musai..cu placere!

La Bai la Tusnad


Spre amuzamentul tuturor eu mi-am facut sarbatorile la Bai, ca doamnele in varsta - sa nu zicem babele. A fost frumos si bine, a meritat fiecare leu.

Am plecat spre Brasov unde am stat doua nopti, am mancat bine si am fost in Poiana. Am decis! Voiesc placa si incaltari si voi a ma da pe partie! Sa simtz aerul in ochelari si sa am viteza!

Si ar mai fi de povestit si de pus poze, dar am obosit. Reviu numaidecat.

2007 final de an

Asa am mancat:
http://moodboardfood.blogspot.com/2008/01/xmas-food-si-alte-minuni.html