vineri, 23 octombrie 2009

Barbatul care este in regula

Dupa o lunga cercetare si o adanca analiza am concluzionat ca BARBATUL nostru trebuie sa fie intr-un anume fel.
(Barbatul nostru adica barbatul meu, barbatul prietenenelor mele, barbatul care ne iubeste)
Barbatul meu trebuie sa ma iubeasca pe mine. Pe mine, cu bune si rele, pe mine cea care a fost candva o mare pupacioasa, cea care nu dormea decat tinuta in brate, cea obisnuita sa primeasca flori din senin si cadouri marunte..o ghinda in parc, un parfum Allure, un brat de lalele, un ceas CK.. Pe mine cea alintata, care face voci de urias si de copil retardat..
Apoi trebuie sa imi iubeasca/placa familia. Pe tata care ar bea un vin sau o bere cu prietenii mei, pe mama cea mereu vesela si draguta, pe sora-mea si sotul ei + copilul ce se va naste.
Apoi sunt fetele. Barbatul meu trebuie sa imi accepte prietenele, trebuie sa intelega relatia mea speciala cu ele. Indiferent ce fac fetele mele, el nu are dreptul sa le judece, nu are decat sa le barfeasca alaturi de amicii lui, dar mie, in fatza sa nu indrazneasca sa imi judece vre'o fata. Nici macar cand ma mai cert cu ele!
Apoi familistii..Barbatul meu trebuie sa inteleaga ca familia mea e mare si contine o gasca speciala, aproape de inima mea - familistii sunt gasca cu picii, sunt surorile mele si fratii mei de suflet, sunt nasii si parintii mei adoptivi, desi suntem apropiati ca varsta:)
Apoi mai e o cerinta speciala. Barbatul meu nu are voie sa fie homofob, antisemit, nazist, rasist. Nu are voie sa urasca tiganii si sa vorbeasca urat de nimeni..Pentru ca nu e frumos.
Barbatul meu trebuie sa fie un om bun, cald si bland. Copii mei au nevoie de cineva care sa inteleaga cat e de important sa stii sa dai bunatate chiar cand primesti ura si rautate inapoi.

Barbatul meu trebuie sa un om bun. Fericit ca ne are. Un om nemultumit nu are ce cauta in viata noastra, indiferent cate castele de nisip cladesc eu zi de zi, incercand sa obtin un zambet sau o mangaiere.
Nu sunt suparata pe nimeni. Mi-e rau si atat. Si as pleca undeva unde sa fie casa mea si sa fac totul pentru mine si copilul meu, fara sa ma simt un intrus, fara sa simt ca nu e loc destul pentru noi. Undeva unde sa fie liniste.

miercuri, 21 octombrie 2009

Vise ..


Ma, eu visez mult si frumos e drept, dar toate visele mele is realizabile la un moment dat..Am trimis poza asta lui Vic care crede ca e un vis..Eu am ursii, mobila asta poate sa fie facuta de cineva..camera e pentru un copil de la 4 ani in sus..de ce nu as visa?!

18 saptamani = 126 zile

Suntem la jumatatea drumului. Mancam multe chestii si poftim (ei bine da!) la prajituri. As manca asa..cate o gura din fiecare prajitura pe care o vad in vitrina. Am fost obosita in ultima vreme pentru ca m-am culcat tarziu si m-am trezit devreme, in iatacul printesei. De ieri sunt acasa si desi mi-a fost frig, am dormit frumos, cu vise. Pipiul parca ne-a mai dat pace si nu mai facem 100 de drumuri la baie noaptea. In rest..bebe se foieste non stop. Nu a fost neaparat o bataie de aripa de fluture. Prima miscare m-a trezit si m-a speriat, caci nu am inteleg exact ce se petrece in burtica..Aseara insa, micul Ou dansator si-a facut numarul. Cam 10 minute s-a tot fosganit si s-a miscat de am crezut ca imi reorganizeaza matzele. Abia astept sa fie 5 nov si sa mergem sa il vad pe bebe la tv:))
In ultima vreme mi s-a nazarit ca ar fi fecior. Ceea ce ma pune intr-o situatie groasnica...ce nume de baiat sa aleg?! Abia am decis ca daca e fetitza o sa fie Katerina, ca sa ii poata spune tata'su Catrinel..Dar un prunc?! Un baietel?? Eu raman cu piticeii mei si as vrea Grig sau Dumitru (Dimitris?! pana mea, o sa zica lumea ca de la greci mi se trage..dar Dumitru era bunicul. La fel cum Grigore era bunicul)
Si is nume romanesti. In rest..imi place Filip. Si are sfant in noiembrie, deci va petrece doua petreceri, una in martie si una in noiembrie..
Filip este optiunea mea. Si ma mai gandesc...

marți, 20 octombrie 2009

Dor de vara, dor de noi

Pentru ca numai am memoria de inainte de jucausul copil din burtica, o sa redau partial ce am auzit ieri in masina.
"Ce bine era in Grecia, unde ......... si te aveam numai pe tine"
Katerina ramane daca e fetita. Nu stiu daca vreau sa aiba doua nume..