marți, 12 ianuarie 2010

Barbatii

Eu iubesc barbatii. Desi ma descurc relativ ok si fara unul zilnic langa mine, in ziua in care masina mea nu a mai vrut sa porneasca, am urat tot, tot. Nu caut un barbat mecanic auto, tata de exemplu habar nu are ce avea masina mea raposata, dar asa mi-as dori un barbat langa mine care sa stie mai bine decat mine cum se schimba o priza, care sa stie sa bata cuie, sa desfaca borcane lipite de vreme, care sa omoare un gandac si eu sa joc teatru ca si cum ma tem de mica gaza..Un barbat putin mai barbat decat mine care as fi in stare sa desfac motorul masinii bucata cu bucata numai sa o fac sa mearga!
Pana acum am facut totul singura si mi-a placut sa am independenta si sa le stiu eu pe toate, insa la capitolul Bubu, am clacat. Daca pot sa lipesc cu fludor chestii, sa montez mobilier, sa dau cu lavabila..credeam ca pot sa fac si minunea de a imi duce masina la revizie, de a stii ce ulei sa ii cumpar, de a stii de ce cacat mi se arde mereu un bec, cum se schimba becul ala..si tot asa..
Ani de zile de masina mea se ocupa cineva de la birou, de la pus benzina pana la spalat si dus la revizie. Insa de cand mi s-a pus pata si am renuntat la un job care nu ma mai facea fericita am pierdut si pachetul de beneficii pe care nu il luasem in calcul. De 2 ani nimeni nu se ocupa de Bubu:( Si totusi biata mea masina m-a purtat pana pe insula an dupa an, fara sa ceara nimic in schimb, ba chiar a pastrat nisip de Thassos in ea niste luni de zile. Asa cum acum pastreaza in portbagaj ochelarii de snorkeling si labele mele (cu care am dat la zapada acum ceva luni de zile), sacul de dormit si cortul..an dupa an, Bubu al meu spera la o vacanta..

Deci dorinta de azi: vreau si eu un barbat dragut care sa imi iubeasca masina si sa se ocupe de ea..nu e nevoie sa ne iubeasca pe mine si pe fica-mea, de asta se ocupa un alt barbat, cel putin copilul e asigurat:) iar eu nu am vreme de nimic..Anyone?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu