miercuri, 6 august 2008

Let's move on

Am sa pun un anunt undeva care sa sune cam asa:

Producator audio-video caut mediu primitor, colectiv simpatic, sef de treaba, proiecte-provocari, salariu atractiv, bonusuri pe proiect, telefon de firma, masina, etc, etc..Dau in schimb tot ce am mai bun, veselie la birou, profesionalism pe set, mici crize de isterie cand e cazul, etc, etc.

Nu mai stiu sa fac un cv. Mi se pare penibil sa inshir o lunga lista de realizari si competentze, nu mai stiu ce sa scriu la "Principalele activităţi şi responsabilităţi" pentru ca in munca mea de pana acum am facut de toate, de la productie in sine pana la machiaj, food styling, curatenie pe set si altele..
Cred ca cel mai bun cv ar trebui sa imi fie facut de cei cu care am lucrat, sa scrie seful acolo ce am facut bine si ce nu, colegii sa scrie ce "Aptitudini şi competenţe organizatorice" am si colaboratorii ..sa scrie si ei ceva.

In concluzie, incepand cu 15 august ca voi sta acasa. Pana pe 22 ma voi ocupa de pre-productia nuntii sora-mi, pe 23 filmam, pardon nuntim, pe 25 ne trezim din betie si cu ajutorul lui Doamne-Doamne plecam inapoi in Thassos. Pe 1 septembrie sper sa am deja un nou loc de munca unde sa imi fie bine. Daca nu..apoi de pe 1 septembrie o sa am de scris pe bloguri zi de zi:))

Care va sa zica: care stie un loc de munca pentru o nebuna ca mine, please send me request si eu va send cv-ul. Nebibilit, necoafat cu brizbrizuri care dau bine la angajator.
(Ma gandeam ca as putea sa ma apuc de ceva legat de turism si insula mea..Inca ma mai gandesc. Pana una alta ma duc sa pun de cafea. )

6 comentarii:

  1. Deci tu toata vara stai in Thassos? Trebuia sa te fi nascut in insulele calde, clar:) Bafta in cautarea unei noi slujbe!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca mai bine te-ai apucat de jucat in filme...nu iti mai "toci" veselia pe la birou

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca vrei, poti sa te duci sa stai cu ai mei in Aiud o vreme :)

    RăspundețiȘtergere
  4. turinsm si insula ta? inteleg bine? ar fi nice sa faci asta, ca nu degeaba ai licenta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ ina - as vrea sa stau acolo toata viata, nu numa' vara:))
    @ daria - hahaha! iti imaginezi, mihaela actritza:)) no way Jose..
    @ anda - tu puica nu vrei sa te duci acolo singura, nu? hihihihi! iti imaginezi, noi doua, umbra, Maximus, laptop, net..chil si relash la Aiud:))
    @ snz - ma gandeam ca as putea sa folosesc tot ce am invatat..ca sa nu fie pacat de anii aia. si apoi..poate asa trebuie, sa fac ceva cu insula asta..

    RăspundețiȘtergere
  6. oh, my baby si-a schimbat poza. mai tii minte ca asta e poza pe care mi-ai trimis-o candva cadou? ce iubire..ce nebunie dragul meu prieten..mda. statul asta pe bloguri si insula aia a mea ..patetic..mwahahaha! you are always on my mind..

    RăspundețiȘtergere